+32 (0)11 61 11 48info@burocad.beHome of digital printing

Onderwijs en bedrijfsleven in dialoog, wij deden mee!

Home / Blog / Onderwijs en bedrijfsleven in dialoog, wij deden mee!
In Blog


Ons bedrijf nam deel aan ‘Vlajo Ondernemers voor de Klas’, het grootste onderwijsproject tussen scholen en bedrijven in Vlaanderen, georganiseerd door Vlajo i.s.m. VKW en VKW Limburg. Tijdens een interactieve sessie heeft Mieke Neven in 4 verschillende scholen verteld over haar ervaringen binnen Burocad. Voor ons de ultieme kans om de werknemers van de toekomst beter te leren kennen en voor de jongeren de mogelijkheid om een accuraat beeld te vormen van ondernemerschap en bedrijfsleven. Door onze deelname hopen we ondernemingszin bij jongeren te stimuleren en hen warm te maken om een eigen onderneming op te starten of het bedrijfsleven in te stappen. Vlajo Ondernemers voor de Klas is een initiatief dat Burocad een erg warm hart toedraagt.

“Als ondernemer voor de klas tref je de jongeren op een scharniermoment. In het laatste jaar van hun middelbare opleiding moeten ze beslissen welke stap ze hierna zetten. Verder studeren of de arbeidsmarkt op. Heel vaak is de optie ondernemen de minst voor de hand liggende. Door hen te vertellen over eigen ervaringen, maar vooral ook door het gesprek dat nadien op gang komt, hoop ik dat de drempel naar ondernemerschap een stukje verlaagd wordt.” legt Mieke uit.

Bekijk het volledige originele bericht op : Burocad Blog

Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de kantooruren op het nummer 011 611 148 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.

Thumbnail for 181Thumbnail for 174