+32 (0)11 61 11 48info@burocad.beHome of digital printing
Home / Blog /
In Blog


Blijf beschermd
Je start terug op met je bedrijf, winkel, horecazaak of school? Op onze webshop blijfbeschermd.be vind je alles wat je nodig hebt om veilig aan de slag te gaan in je zaak, zowel binnen, als buiten, op de werkvloer of onderweg.

Beschermd, maar ook mooi
Mondmaskers, dispensers, plexi wanden, social distancing stickers, ze zijn intussen niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Onze voornaamste bezorgdheid is jullie veiligheid, dus al onze producten zijn getest, van topkwaliteit en voldoen ruim aan de standaarden. Maar we vinden ook dat ze mooi moeten zijn en waar mogelijk plezant. Want wie zegt dat veilig ook saai moet zijn? 🙂

Personaliseren in jouw huisstijl
Alles wat je op onze webshop vindt, kan je ontwerpen in de huisstijl van jouw bedrijf, ook vanaf kleine aantallen. Je vindt de templates online, of kan hulp vragen aan ons team om een ontwerp op maat te laten maken.

Vind je iets niet?
Laat het ons hier gerust weten want ons product design team staat klaar om voor voor jou op maat iets uit te werken, vanaf 1 tot 1000+ exemplaren. Dat is onze sterkte, creatief inspelen op jouw specifieke wensen en noden.

Koop lokaal

We printen, produceren en verwerken alle producten in België, bij jou om de hoek. Koop je op blijfbeschermd.be, dan koop je dus lokaal.

Bekijk het volledige originele bericht op : Burocad Blog

Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de kantooruren op het nummer 011 611 148 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.