+32 (0)11 61 11 48info@burocad.beHome of digital printing

Burocad breidt uit naar Antwerpen

Home / Blog / Burocad breidt uit naar Antwerpen
In Blog

We zijn blij en trots u te kunnen aankondigen dat Burocad vandaag de activiteiten van Pelegrie Printing uit Hoboken heeft overgenomen.
Pelegrie heeft een jarenlange sterke reputatie op vlak van groot formaat printing, met veel ervaring in point-of-sales, retail, signalisatie, interieur, beurzen en tentoonstellingen. Ook hun expertise op gebied van plaatsingen zijn een bijkomende troef.
Voor Burocad komt er dus, na de volledige overname van Digiking eind 2015, een vestiging in Antwerpen bij. En hiermee verdubbelen we in één klap onze capaciteit in groot formaat. Op die manier kunnen we jullie vraag naar snelle service en flexibiliteit ook in de toekomst beantwoorden.
Aan onze dagelijkse samenwerking zal niets veranderen. Je vertrouwde contactpersonen blijven allemaal op post, ze krijgen er bovendien nog een aantal ervaren collega’s bij. Samen kijken we ernaar uit om je beter dan ooit te kunnen bijstaan met al je projecten, klein of groot!
Heb je vragen of wens je graag een bezoekje van een van ons voor een gesprek op maat, neem dan gerust contact op met Boy Pijls of Mieke Neven.
Ben je al eens een kijkje gaan nemen op onze website?

Bekijk het volledige originele bericht op : Burocad Blog

Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de kantooruren op het nummer 011 611 148 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.