+32 (0)11 61 11 48info@burocad.beHome of digital printing

Canvasdoeken

Home / / Canvasdoeken

Canvasdoeken als knappe interieurdecoratie

Beeld u eens in: uw logo, campagnebeeld of favoriete foto op een strak canvasdoek aan de muur. Dat oogt niet alleen knap. Het ligt ook binnen handbereik. Burocad zorgt voor de razendsnelle, vakkundige bedrukking van grote en kleine canvasdoeken. Bovendien drukken wij op hoogwaardig canvasdoek-materiaal en brengen wij uw beeld tot leven met sprekende kleuren.

Canvasdoeken in kleine en grote oplages

Burocad’s grote troef? Onze uitzonderlijke productiecapaciteit! Want ons opspansysteem voor canvasdoeken – in verschillende formaten – is honderd procent geautomatiseerd. Kies voor een frame van twee of vier cm. En druk uw canvasdoeken in een kleine of een grote oplage.

Bestel nu uw canvasdoeken

Vergeet reproducties en kant-en-klare kunst. Kies of maak zelf het beeld voor uw canvasdoek. Ga voor een foto die de juiste snaar raakt, en Burocad doet de rest. U hoeft alleen te genieten van de emoties dat uw canvasdoek bij u oproept. Maak nu een afspraak of vraag uw vrijblijvende offerte voor canvasdoeken.

Related Projects
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de kantooruren op het nummer 011 611 148 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.