+32 (0)11 61 11 48info@burocad.beHome of digital printing

Cross Media

Home / / Cross Media

Cross media campagnes leggen de link tussen print, web en e-mail

Een algemene advertentie of folder voldoet vaak niet meer. Je doelgroep wil zelf de keuze maken via welke media ze informatie wil ontvangen. In de huidige marketingmix is drukwerk onderdeel van een geïntegreerd communicatieplan.

Burocad biedt cross mediale oplossingen aan waarbij drukwerk gekoppeld wordt aan andere kanalen zoals internet, e-mail, PURLs, QR codes, …

Burocad is daarmee de One Stop Shop voor elke gecombineerde marketingactie van print en web.

Vanuit je klantenbestand of database kunnen we je helpen te segmenteren én te personaliseren. Burocad zet de campagne met je op en begeleid je in de uitvoering.

Tip 1: gepersonaliseerde URL of ‘PURL’

Vaak is print de eerste stap om je doelgroep te bereiken. Print overleeft spam!

PURL’s of gepersonaliseerde URL’s leggen de link tussen print en web. Met een PURL trigger je je klanten of prospecten om een landingspagina te bezoeken, waar hij meer meer informatie vindt over†jouw product, een speciale aanbieding …

Omdat in de PURL de naam van je klant wordt verwerkt, scoort deze call to action beter dan een algemene URL en dus realiseer je een hogere respons.
Bovendien kunnen we rapporteren welke PURL’s geopend werden, zodat je de actie grondiger kunt analyseren.
In functie van jouw actie lokken we verschillende soorten respons uit. Respons waarbij je klant kan kiezen of hij verder met je merk wil communiceren via print of web.

Tip 2: Zet je klant aan de knoppen

In cross media ontvangt je doelgroep doorheen het hele traject zoveel mogelijk gepersonaliseerde informatie én staat hij aan de knoppen om met jouw merk in contact te treden.

Een gepersonaliseerde QR code kan gekoppeld worden aan gepersonaliseerde landingspagina’s, die bovendien ‘gevoed’ worden met beelden en teksten die afgestemd zijn op het juiste segment.

Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de kantooruren op het nummer 011 611 148 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.