+32 (0)11 61 11 48info@burocad.beHome of digital printing

Doeken en textiel

Home / / Doeken en textiel

Banners, vlaggen en doeken voor binnen of buiten

Het maakt niet uit of u uw beurs, tentoonstelling of open dag aankleedt. Of een nieuwe wind laat waaien door de gevelpromotie van uw winkel, showroom of bedrijfsgebouw. Met banners, vlaggen of doeken zit u altijd goed. Want ze zijn vederlicht en u vervoert ze gemakkelijk. Bovendien heeft Burocad voor elke toepassing de juiste banner-, vlag- of doek-oplossing. Een greep uit ons aanbod:

Banners, vlaggen en doeken: het uithangbord voor uw zaak

Banners, vlaggen en doeken in textiel hebben een unieke uitstraling. Die onderscheidt hen van stickers, prints in papier en karton of panelen en borden. En dat maakt ze uw ideale keuze voor buiten. Want het spel van de wind brengt uw visuele communicatie tot leven. Bovendien zijn banners, vlaggen en promo-doeken licht en gemakkelijk vervoerbaar. En is Burocad uw geknipte printpartner voor elk type van banner of vlag. Denk aan hangbanners, klassieke vlaggen en rechte vlaggen.

Stickers in vinyl met kras- en kleurvaste uv-printing

Onze vinylstickers plakt u zowel binnen als buiten, want ze zijn prima bestand tegen weer en wind. Bovendien zijn ze dankzij onze innoverende uv-printingtechniek krasvast, kleurvast, én voordeliger. Want alleen voor langdurig gebruik raden wij een uv-werende beschermlaag aan, zodat u voor jaren gerust bent. Anders spaart u die uit.

Bestel nu uw banners, vlaggen en doeken

Vlaggen, banners en doeken zijn het outdoor-visitekaartje van uw bedrijf. Uw pand krijgt instant uitstraling, is beter herkenbaar en is optimaal zichtbaar – ook vanop grote afstand. Maak nu een afspraak met uw Burocad-adviseur.

Related Projects
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de kantooruren op het nummer 011 611 148 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.