+32 (0)11 61 11 48info@burocad.beHome of digital printing

Fotobehang

Fotobehang personaliseert en brengt sfeer

Maak van elke wand een blikvanger, met fotobehang. De structuur van behangpapier brengt warmte en camoufleert oneffenheden beter dan muurstickers uw budgetvriendelijke alternatief. Bovendien blinkt fotobehang van Burocad uit in beeldkwaliteit. En brengt de print op uw milieuvriendelijke Jet Tex-fotobehang tonnen sfeer en karakter. Mooi hoor, dat matte, brandvertragende fotobehang!

Jet Tex-fotobehang in één stuk

Vertrouw op ons gespecialiseerde team voor de correcte plaatsing van uw fotobehang. Wij plakken uw Jet Tex-print in één stuk aan de wand, honderd procent naadloos! En u … hoeft alleen het eindresultaat te bewonderen. Bovendien verwijdert u uw Jet Tex-fotobehang achteraf gemakkelijk, zonder vervelende lijmresten.

Bestel nu uw Jet Tex-fotobehang

Fotobehang is de ideale eyecatcher voor thuis of op kantoor. U krijgt kwaliteitsbehangpapier en de levensechte kleuren zijn bestand tegen uv-stralen. Vergeet dus verkleuring! De mogelijkheden van Jet Tex-fotobehang zijn eindeloos. Kies voor een natuur- of stadsbeeld. Ga voor een leuk campagnebeeld. Of maak fotobehang van uw mooiste teamfoto. Alles kan! Maak nu een afspraak met Burocad.

Related Projects
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de kantooruren op het nummer 011 611 148 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.