+32 (0)11 61 11 48info@burocad.beHome of digital printing

Posters

Home / / Posters

Papieren posters en stoepbord-posters in alle maten en vormen

Van luxueuze posters op affichepapier tot budgetvriendelijke papieren posters die uw plakploeg met behangerslijm ophangt. Burocad is uw geknipte partner voor posters in alle vormen en formaten. Bovendien drukken wij de posters voor uw stoepborden op waterbestendig materiaal, zodat u ze met een gerust hart buiten zet.

Zelfklevende posters, magneet-posters of statische posters?

Liever geen geknoei met lijm, spelden of plakband? Kies dan voor zelfklevende posters, een vorm van vinyl-stickers. Bij Burocad kiest u uit zelfklevende posters voor muren, ramen, vloeren, lichtbakken, … Ook geen fan van stickerlijm op uw ondergrond? Ga dan voor statische posters. Die blijven op elke ondergrond hangen dankzij statische energie – zelfs op textiel. Glad oppervlak? Dan zijn Yupo Taco®-stickers een goed idee. Zij plakken met hun zuignappen op ramen, tv-schermen, enzovoort. Stalen ondergrond? Kies dan voor magneet-posters.

Stickers in vinyl met kras- en kleurvaste uv-printing

Onze vinylstickers plakt u zowel binnen als buiten, want ze zijn prima bestand tegen weer en wind. Bovendien zijn ze dankzij onze innoverende uv-printingtechniek krasvast, kleurvast, én voordeliger. Want alleen voor langdurig gebruik raden wij een uv-werende beschermlaag aan, zodat u voor jaren gerust bent. Anders spaart u die uit.

Related Projects
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de kantooruren op het nummer 011 611 148 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.