+32 (0)11 61 11 48info@burocad.beHome of digital printing

Printtapijt

Printtapijt brengt sfeer en warmte in uw interieur

Druk uw logo, een patroon of een knap campagnebeeld op printtapijt. Uw vloerbekleding steelt gegarandeerd de show en de wereld ligt aan uw voeten. Printtapijt is perfect voor beurzen, etalages en kantoorruimtes, maar ook voor privéwoningen. Personaliseer uw vloerbekleding, zodat die helemaal past in uw interieur of kantoor. Alles kan!

Tapijtsticker

Is uw trap of vloer reeds voorzien van een tapijt en u wenst er een boodschap op aan te brengen. Kies dan voor onze speciale tapijtstickers. Deze laten geen lijmresten achter en zijn anti-slip.

Printtapijt in full colour

Laagpolig of hoogpolig printtapijt? Groot of klein formaat? U kiest, en wij bedrukken uw kwalitatief afgewerkte tapijt met uw favoriete visual – in hoge resolutie én glasheldere kleuren. Uw printtapijt heeft een luxueuze, warme uitstraling, en het geluid van uw voetstappen wordt perfect geabsorbeerd – een leuke extra. Event-tip: gebruik uw printtapijt om de wandelroute van uw klant of bezoeker uit te stippelen. Uw printtapijt toont efficiënt de weg.

Bestel nu uw printtapijt

Verwen de voeten van uw klanten, bezoekers of gezin met een kleurrijk en uniek printtapijt. Laat uw fantasie de vrije loop en praat over uw plannen met onze adviseur. Liever een onderhouds- en budgetvriendelijk alternatief voor printtapijt? Kies dan voor bedrukte vloervinyl. Maak nu een afspraak met uw specialist in visuele communicatie, Burocad.

Related Projects
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de kantooruren op het nummer 011 611 148 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.