+32 (0)11 61 11 48info@burocad.beHome of digital printing

Roll-up banners / Pop-up standen

Home / / Roll-up banners / Pop-up standen

Roll-up banners of pop-up standen plaatst u in een handomdraai

Roll-up banners en pop-up standen zijn razend populair, want ze zijn budgetvriendelijk. En u bouwt ze in een handomdraai op en bergt ze even snel weer weg. Roll-up banners of pop-up standen zijn dus de ideale keuze voor uw beurstand of seminarie, maar ook om uw inkomhal mee aan te kleden. Zodat belangrijk bezoek meteen weet waarvoor u staat.

Roll-up banners of pop-up standen met een haarscherpe beeldkwaliteit

U kiest de boodschap en het beeld voor uw roll-up banner of pop-up stand. Wij doen de rest. We printen uw visual haarscherp af en monteren uw roll-up banner vakkundig. Bovendien krijgt u uw pop-up stand mee in een handige rolkoffer. En profiteert u van een razendsnelle levering – van één stuk tot honderden stuks! Want onze productiecapaciteit is uitzonderlijk hoog.

Bestel nu uw roll-up banners of pop-up standen

Bestel nu uw mobiele blikvanger voor een messcherpe prijs. Met een roll-up banner of pop-up stand zit u altijd goed. U bouwt uw promostand in een oogwenk op en breekt die even snel weer af. Bovendien krijgt u bij Burocad roll-up banners of pop-up standen in kwaliteitsmaterialen die geschikt zijn voor frequent of langdurig gebruik. Maak nu een afspraak.

Related Projects
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de kantooruren op het nummer 011 611 148 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.