+32 (0)11 61 11 48info@burocad.beHome of digital printing

Vloerstickers

Home / / Vloerstickers

Vloerstickers tonen uw klant of bezoeker de weg

De kortste route of het beste parcours uitstippelen voor uw bezoeker of klant? Een opvallende vloercampagne voeren voor uw merk of product? Of uw logo of merknaam in de kijker zetten op de vloer van uw beursstand? Vloerstickers zijn een prima signalisatie- en promotieoplossing! Kies uit vloerstickers met klassieke of unieke vormen, en kamerbrede of compacte vloerstickers. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Permanente en herbruikbare vloerstickers voor tijdelijke toepassingen

Extra voordelen van vloerstickers? De tint van de vloer of ondergrond beïnvloedt de kleuren van uw stickers niet dankzij de donkergrijze achterzijde van de sticker. U verwijdert uw vloerstickers gemakkelijk, zonder lijmresten. En de antisliplaag beschermt uw vloerstickers tegen uv-licht, beschadigingen en slijtage. Zoekt u een gemakkelijk herbruikbaar alternatief voor vloerstickers? Kies dan voor vloervinyl van 2 mm. U rolt uw vloersticker-boodschap zoveel uit als u maar wilt – perfect voor roadshows en mobiele beursstanden.

Vloerstickers of Floor and Wall®-tapijtstickers

Droomt u van een sticker die even gemakkelijk op tapijt als op de muur plakt? Kies dan voor tapijtstickers. Deze bijzondere stickers voor binnen en buiten hechten prima op verschillende materialen: textiel, baksteen, beton, hout en tegels. Ze zijn gemaakt van een speciaal textiel met een polyesterlaag en voelen door hun antisliplaag iets ruwer aan dan klassiek vinyl. Maak nu een afspraak en voel zelf het verschil.

Related Projects
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de kantooruren op het nummer 011 611 148 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.