+32 (0)11 61 11 48info@burocad.beHome of digital printing

Vloervinyl

Bedrukte vloervinyl voor uw beurs of pop-up stand

Stel u voor: een bedrukte mat in stevig vloervinyl met uw kleurrijk logo, een knap campagnebeeld of een andere originele binnenkomer? Mooi, doeltreffend én budgetvriendelijk! U plaatst en verwijdert uw vloervinyl-mat in een wip: op- of uitrollen volstaat. En uw vloervinyl bakent perfect de contouren van uw stand af. Ideaal voor een pop-upstand in een grootwarenhuis, een samplestand in een shopping centrum, de vloerbekleding van uw beursstand, enzovoort. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bedrukte vloervinyl of geprinte vloerstickers?

Uw vloervinyl is voorzien van een antislipbodem, zodat uw mat mooi op zijn plaats blijft en herbruikbaar is. Bovendien is uw vloervinyl onderhoudsvriendelijk en snijden wij uw mat in elke vorm. Wees dus creatief. Liever een ultrabudgetvriendelijke, tijdelijke oplossing? Ontdek dan onze kleurrijke, bedrukte vloerstickers.

Bestel nu uw vloervinyl

Meer voordelen? Vloervinyl is bijzonder aangenaam om op te lopen en dempt uw voetstappen. Wij printen uw kleurrijk ontwerp op witte vloervinyl van 2 mm. En u krijgt een glasheldere beeldkwaliteit. Overtuigd? Maak dan een afspraak met Burocad voor uw vrijblijvende offerte. Liever een luxueuzere uitstraling? Leg dan printtapijt op de vloer.

Related Projects
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de kantooruren op het nummer 011 611 148 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.