+32 (0)11 61 11 48info@burocad.beHome of digital printing

Drukwerk nodig voor events, fuiven en festivals?

Home / Blog / Drukwerk nodig voor events, fuiven en festivals?
In Blog

Organiseer jij binnenkort een event of festival? Of wil je iets bijzonders maken van een feestje? Dan helpen wij je graag om het gepaste drukwerk te kiezen. Denk aan affiches, spandoeken, wegwijzers of vlaggen, de mogelijkheden zijn eindeloos. We geven je hierbij enkele voorbeelden om jouw event te doen slagen.

1. Spandoeken en vlaggen

Met spandoeken en vlaggen valt jouw campagne zeker op. Bovendien zijn ze perfect in te zetten als buitenreclame. Wie herinnert zich de mooie kleurrijke vlaggen van de Pukkelpopweide niet? Een echte eyecatcher die gemakkelijk ingeschakeld kan worden om je event een gezellig en feestelijk cachet te geven.

2. Bewegwijzering

Een vlotte doorstroom op jouw festival is een must. Niemand zoekt graag lang naar de toiletten, de drankbonnen of de bar. Een duidelijke bewegwijzering groot of klein, komt dus zeker van pas. Bij grotere events kan XL-bewegwijzering een passende keuze zijn.

3. Leuke giveaways

Laat andere mensen reclame maken voor jou door een leuke gadget bedrukt met je logo uit te delen! Een lanyard is een populair voorbeeld. Je vindt deze vrijwel in elke goodiebag terug. Op een event, beurs of zelfs festival is het dé manier om op te vallen. Een lanyard werkt perfect als badgehouder, maar is daarnaast ook handig om sleutels of andere zaken aan vast te maken.

4. Polsbandjes

Polsbandjes worden vaak uitgedeeld aan de inkom van het event. Ze dienen niet alleen als toegangsbewijs maar kunnen ook het onderscheid tussen de bezoekers aanduiden. Denk aan verschil in leeftijd (kid of adult) of formule (basic, all-in of VIP). Polsbandjes hebben een lange levensduur. Ze worden vaak ook nog na het event gedragen door de bezoekers.

5. Automagneten

Zet jouw event of festival in de kijker met een automagneet! Automagneten zijn eenvoudig aan te brengen en te verwijderen waardoor je zelf kunt bepalen wanneer je reclame wilt maken. Ideaal voor tijdelijke of herhaalde promotiedoeleinden. Autostickers zijn meer geschikt voor langdurige reclame.

Onlangs waren wij drukpartner van Jong VKW Classic: lanyards, petjes, magneten, klemborden, routeboeken…

Nog op zoek naar het geschikte drukwerk om van jouw feest, event of festival een succes te maken? Contacteer ons vandaag nog. Wij helpen je graag wegwijs in de talrijke mogelijkheden.

Bekijk het volledige originele bericht op : Burocad Blog

Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de kantooruren op het nummer 011 611 148 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.