+32 (0)11 61 11 48info@burocad.beHome of digital printing

Hoe raamstickers inzetten om voorbijgangers te lokken?

Home / Blog / Hoe raamstickers inzetten om voorbijgangers te lokken?
In Blog

Raamstickers zijn voor veel marketingdoeleinden inzetbaar. Zo kun je bijvoorbeeld je naamsbekendheid vergroten of een nieuw product of lopende actie in de kijker plaatsen. Zelfs in je kantoor kan je zorgen voor meer privacy door ruiten af te schermen met een raamsticker. Handig, niet?

Binnen of buiten?
Raamstickers kun je zowel aan de binnenkant als de buitenkant van het raam aanbrengen. De binnenzijde biedt de meeste voordelen. De raamsticker is op deze manier beschermd tegen vocht en andere weersinvloeden. Om nog maar te zwijgen van vandalisme! Het raam is zo ook makkelijker te reinigen.

Materiaalkeuze?
We bieden verschillende materialen aan voor raamstickers.
Wil je van binnen naar buiten kunnen kijken, en niet omgekeerd? Kies dan voor de One Way Vision sticker. Jouw boodschap is zichtbaar aan de buitenkant en het zicht van binnen naar buiten blijft optimaal. Deze soort stickers wordt veel gebruikt in kantoorruimtes.
Vind je het belangrijk dat jouw sticker te verplaatsen is? Dan is de Easy Dot sticker een goede keuze. Door de ‘dotjes’ in de sticker is de lijm niet egaal en ontstaan er kleine luchtkanaaltjes. Deze zorgen ervoor dat de sticker zeer eenvoudig luchtbelvrij aan te brengen is, te herpositioneren en te verwijderen is zonder lijmresten achter te laten. De Easy Dot sticker vind je ook terug in de autoreclame.

Afmetingen?
Je kan jouw raamstickers in een eigen formaat en vorm bij ons bestellen. We kunnen altijd een geschikte raamsticker voor jou bedrukken!

Contacteer ons via 011 61 11 48 of info@burocad.be.

Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de kantooruren op het nummer 011 611 148 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.