+32 (0)11 61 11 48info@burocad.beHome of digital printing

Join team Burocad!

Home / Blog / Join team Burocad!
In Blog

DEZE VACATURE IS INGEVULD
Wij zijn aan het groeien en dat vraagt om versterking! Daarom zijn wij op zoek naar nieuw talent. Een korte blik op onze openstaande vacatures:

Medewerker Groot Formaat Digitale Drukkerij
Als medewerker van de afdeling Groot Formaat ga je aan de slag met verschillende groot formaat printers en afwerkingsmachines. Je bent verantwoordelijk voor het volledige print-proces, d.w.z. het verwerken van productieorders van print tot verpakking. Door je technische kennis en gedrevenheid lever je ieder werk met precisie af.

De volledige vacature lees je hier.

Freelance plaatser/beletteraar
Belettering en plaatsen van verschillende soorten drukwerk zoals spandoeken, raamfolies, geveldoeken, reclamezuilen,… Je bent handig, werkt netjes en bent klantvriendelijk. Flexibiliteit in planning en oplossingsgericht handelen is een must. De opdrachten situeren zich voornamelijk in de provincies Antwerpen, Vlaams Brabant en Brussel.

De volledige vacature lees je hier.

Administratief medewerker boekhouding en personeelsadministratie Je bent in de eerste plaats het aanspreekpunt voor onze medewerkers. In nauwe samenwerking met ons sociaal secretariaat, neem je de volledige personeelsadministratie onder je vleugels.
Daarnaast zet je jouw schouders onder onze boekhouding. Zo ben je, in nauwe samenwerking met onze in house boekhouder, verantwoordelijk voor de accurate verwerking.

De volledige vacature lees je hier.

Geïnteresseerd in een samenwerking? Stuur dan jouw motivatie en CV per e-mail naar annelies@burocad.be.

Bekijk het volledige originele bericht op : Burocad Blog

Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de kantooruren op het nummer 011 611 148 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.