+32 (0)11 61 11 48info@burocad.beHome of digital printing

Onze mondmaskers zijn vanaf nu mooi én veilig! 😷 ✅

Home / Blog / Onze mondmaskers zijn vanaf nu mooi én veilig! 😷 ✅
In Blog

Mondmaskers zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Jammer genoeg is niet ieder mondmasker even modieus, daarom hebben we bij Burocad en Printsalon eigen mondmaskers ontworpen. Volledig personaliseerbaar en sinds deze week ook officieel gecertificeerd met het certificaat COVID-19 Approved by Centexbel. Dit betekent dat onze mondmaskers niet enkel mooi maar ook veilig zijn!

Door een mondmasker te dragen, bescherm je de mensen uit je omgeving op besmetting. Net omdat de maatregelen zijn versoepeld, moeten we zorg dragen voor elkaar. Vooral wanneer je zelf ziek bent of het denkt te zijn. Omdat we zeker willen zijn van een kwalitatief mondmasker, hebben we onze mondmaskers laten testen door Centexbel. Centexbel is het enige laboratorium in België dat door de federale overheid geaccrediteerd is om mondmaskers te testen. En we zijn trots te melden dat onze maskers de tests met vlag en wimpel hebben doorstaan!Wat is het COVID-19 certificaat?

Bij het testen van onze mondmaskers scoorden we opvallend goed op de parameters van de Bacterial Filtration Efficiency en de Differential Pressure. Dit is de filtratie-efficiëntie tegen schadelijke partikels en de vlotte dooradembaarheid. Concreet betekent dit dat ademen aangenaam blijft wanneer je een mondmasker draagt. Tegelijkertijd worden je eigen speekseldruppels minder snel verspreidt en blijven schadelijke stoffen buiten.

Personaliseerbare mondmaskers

Naast het veilige aspect, zijn onze mondmaskers volledig te personaliseren. Een specifieke kleur? Of je eigen logo laten bedrukken? Het kan! Ons gamma beschikt over mondmaskers voor volwassenen én kinderen.

Ben je op zoek naar gecertificeerde mondmaskers die je volledig zelf personaliseert? Surf dan naar blijfbeschermd.be en ontdek ze allemaal.

Bekijk het volledige originele bericht op : Burocad Blog

Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de kantooruren op het nummer 011 611 148 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.