+32 (0)11 61 11 48info@burocad.beHome of digital printing

Vacature Regiomanager Printsalon

Home / Uncategorized / Vacature Regiomanager Printsalon

DEZE VACATURE IS INGEVULD

Wij zoeken:

Regiomanager Printsalon

Als Regiomanager geef je leiding aan drie filialen van Printsalon.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor verzorgde vestigingen, omzetcijfers & productiviteit en het personeelsbeleid van de filialen. Dagelijks bezoek je een of meerdere filialen waarbij je samen met de medewerkers werkt aan bereiken van vooropgestelde doelen, het verbeteren van de bedrijfsprocessen en de klantenrelaties. Ook het implementeren van marketing acties en promoties die passen in het algemene marketing plan behoren tot jouw taken.

Samen met de HR verantwoordelijke van de groep draag je zorg voor de uitvoering van het personeelsbeleid, zoals het bewaken van ziekteverzuim, voeren van selectiegesprekken en toezien op een goede teamgeest in de filialen.

Je rapporteert rechtstreeks aan de bedrijfsleiding. Je bouwt mee aan de groei van de groep en deelt de ambitie voor geografische expansie van het Printsalon netwerk.

Jouw profiel:

Onze Regiomanager is ondernemend, resultaatgericht en heeft een ‘getting things done’-mentaliteit. Je werkt efficiënt en beschikt over een heldere en daadkrachtige communicatiestijl. We vragen een kritische en pragmatische houding met een hoog kostenbewustzijn.

– Afgeronde opleiding op Bachelor niveau bij voorkeur in een bedrijfskundige/economische richting;
– Relevante werkervaring in een retailorganisatie;
– Affiniteit met IT en procesverbeteringen
– Ervaring in het leidinggeven op afstand;
– Ervaring met het sturen op basis van cijfers;
– Flexibel inzetbaar;
– In bezit van Rijbewijs B;
– Goede beheersing van de Nederlandse en Franse taal in woord en geschrift;

Over Printsalon:

Printsalon omvat momenteel 3 lokale printshops in Hasselt, Tessenderlo en Mechelen. In totaal werken er een 15-tal gedreven professionals. Zij staan in voor grafisch ontwerp en productie van gepersonaliseerd drukwerk, bestickeringen, posters, panelen, textiel enz. Daarenboven behoort Printsalon tot de Burocad groep. Burocad is een solide KMO en één van de marktleiders in digitaal printen in België.

Ons aanbod:

We bieden je de kans om mee te bouwen aan de groei en verdere uitbreiding van Printsalon en de Burocad groep.
Bovenop een marktconform salaris voorzien we een bonusregeling obv de resultaten in je filialen.
GSM, laptop en firmawagen.

Interesse:

Neem contact op met ons via mail ine@burocad.be of 011 61 11 48

Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de kantooruren op het nummer 011 611 148 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.