+32 (0)11 61 11 48info@burocad.beHome of digital printing

Val op, kies wijs!

Home / Blog / Val op, kies wijs!
In Blog

Hoe kan jouw campagne opvallen tussen het verkiezingsdrukwerk? Wij geven je tips!

Straks is het weer zover, de verkiezingen! Vooraf wil je natuurlijk dat iedereen jouw campagne te zien heeft gekregen. Want stemmen krijgen, daar draait het om in deze periode. Je wil eruit springen en wij zullen je daarbij helpen. Doe hier alvast inspiratie op met onze tips.

Kies papier

Ga jij voor een blitse flyer? Kies dan voor een opvallend design zowel in kleur als vormgeving. Zo kan je bijvoorbeeld een touch of gold toevoegen of wat dacht je van een fluo roze accent? Al eens overwogen om bierviltjes uit te delen? Of doosjes met een leuke boodschap? Zo trek je zeker de aandacht van jouw kiezers.

Kies gadgets

Niets is leuker dan een kiezer te overtuigen met een originele gadget. Uiteraard met jouw gegevens op gedrukt. Snoepjes, pennen en sleutelhangers scoren altijd. Of kies voor een link met jouw beleid en maak het persoonlijk. Zo krijgen drinkflessen, zonnepetjes én fietsbellen direct een andere dimensie, vind je niet?

Kies groots

Met bedrukte panelen langs de autoweg valt jouw boodschap gegarandeerd op. Maar zie het ook eens anders. Zo kan je beachvlaggen plaatsen of je auto bestickeren. Of je kan jouw silhouet levensgroot als lifesizer laten bedrukken? Dan ben je op meerdere plaatsen tegelijk aanwezig, handig niet?

Zo, met deze tips kan jouw campagne al niet meer stuk. Uiteraard zijn de mogelijkheden eindeloos. Daag ons uit om jouw idee uit te werken. Wij stemmen alvast voor 😊!

Bekijk het volledige originele bericht op : Burocad Blog

Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de kantooruren op het nummer 011 611 148 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.