+32 (0)11 61 11 48info@burocad.beHome of digital printing

Signalisatie

Signalisatie-stickers wijzen uw klant of bezoeker de weg

Uw signalisatie, ofwel de bewegwijzering en de infoborden in en rond uw terrein, wijst uw klanten of bezoekers de weg, waarschuwt hen voor gevaar, en geeft hen cruciale informatie. Vergeet uw signalisatie dus niet! Het is een onmisbaar onderdeel van klantvriendelijk ondernemen.

Signalisatie met stickers of met panelen en borden?

Welk materiaal u kiest voor uw signalisatie hangt af van uw toepassing. Vraag advies aan uw Burocad-expert en kies voor stickers, panelen en borden, of een mix van beide. Gaat u voor stickers? Dan kiest u uit een waaier van kleuren en klassieke vormen of uitgesneden stickers. Gebruikt u liever borden of panelen voor uw signalisatie? Dan drukken wij die in full colour op een waaier van materialen. Want uw signalisatie moet tegen een stootje kunnen.

Bestel nu uw signalisatie-stickers

Burocad is uw geknipte partner voor signalisatie-stickers, -panelen en -borden. U krijgt snel uw bestelling – groot of klein – en de kwaliteit is uitstekend. Maak nu een afspraak en ontdek de mogelijkheden voor signalisatie die blijft plakken.

Related Projects
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de kantooruren op het nummer 011 611 148 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.